Waarom kiezen voor originele onderdelen?

  Omdat alleen de originele onderdelen, ofwel Triumph Genuine parts, ontworpen, ontwikkeld en getest zijn op dezelfde manier als onze motorfietsen zelf.

  Deze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit, gemaakt van het beste materiaal en door ons zelf 'geëngineered'. Dus de perfecte keus om je Triumph in topvorm te houden. 


  En omdat deze meer dan 30.000 verschilllende onderdelen gemaakt zijn volgens onze eigen standaard beloven we:
  - 2 jaar* garantie met ongelimiteerde kilometrage
   - dezelfde precisie als het originele onderdeel
   - hoge slijtvastheid

  Don’t settle for anything less!

  *Zie voorwaarden

  Hinckley Legends

  Triumph Genuine Parts have launched a brand new initiative for older iconic Triumph models. The Hinckley Legends Parts programme is focused on keeping our original Hinckley icons on the road. 

  Selected parts for these Bikes have reductions of up to 80% off the RRP.

  We have started the programme with one of our most iconic nineties bikes, the Triumph Daytona.


  'Click Here' to find your local Triumph dealership and see what parts are available for your bike.

  Service Parts

  De beste manier om de waarde van je motorfiets te behouden is om regelmatig, door getrainde monteurs en met gebruik van originele onderdelen, service te laten uitvoeren. 

  Aangezien al onze ruim 30.000 onderdelen dezelfde kwaliteit als het origineel hebben, is je motorfiets hiermee het beste af. Uiteraard gemonteerd door getrainde Triumph monteurs.

  De originele onderdelen die gebruikt worden bij het onderhoud hebben twee jaar* garantie met ongelimiteerde kilometrage. Op de voorgeschreven tijden service laten uitvoeren is van groot belang. Niet alleen om de prestaties te kunnen garanderen, maar ook om ervoor te zorgen dat de motorfiets te allen tijden goed en veilig functioneert.

  *Zie voorwaarden

  Klik hier om de dichtstbijzijnde dealer te vinden en onderhoud te boeken.

  KOM MEER TE WETEN

  Bandenkiezer

  Natuurlijk laat je niets aan het toeval over en daarom bekijk je met de bandenkiezer welk type band het beste past onder jouw Triumph.

  Met de lijst aan banden waaruit gekozen kan worden is het mogelijk om een band te kiezen die getest is om in alle situaties de beste prestaties te leveren. 


  Castrol

  Natuurlijk wil je dat jouw Triumph motorfiets optimaal loopt en klinkt. Of het nu een twee- of driecilinder betreft; de "sound" is het allerbelangrijkste.

  Daarom adviseren wij bij Triumph Castrol Olie. Onze motorblokken zijn ontwikkeld met gebruik van deze olie. Door ons streven naar topkwaliteit te combineren met Castrol's kennis van olie zijn er zeker van dat uw motor optimaal presteerd en loopt en klinkt zoals het moet.

  Garantie

  Alle nieuwe Triumph motorcycles die vanaf 01.12.92 op de weg worden gezet profiteren van 2 jaar* fabrieksgarantie met een ongelimiteerd kilometrage. Deze garantieperiode gaat in op de eerste dag van registratie of verkoopdatum, mocht de motorfiets niet geregistreerd worden.

  *Zie voorwaarden

  KOM MEER TE WETEN
  Back to Top