Kom naar de Triumph stand op het Salon!

16/01/2015 - 25/01/2015

Een bezoek aan de Triumph stand in paleis 3 is dit jaar meer dan de moeite waard. Zo kun je de nieuwe Tiger 800 XRx en XCx voor het eerst in het echt van dichtbij komen bekijken! Vanzelfsprekend zullen ook de nieuwe Thunderbird Nightstorm, de Street Triple Rx en imposante verschijning van de Rocket X op de stand staan. Daarnaast kunnen de liefhebbers van customs hun hart ophalen aan twee spectaculaire projecten uit eigen fabriek, de Bobber en een heel bijzondere Scrambler, lees hier meer over deze projecten. Verder tonen wij u de nieuwste kleurstellingen en accessoires op de overige modellen.

Vergeet de dealers op de stand ook niet te vragen om de speciale Salon condities. Zo hebben we voor wie tijdens het Salon over gaat tot aankoop van een Explorer/XC, Street Triple/R, Tiger 800/XC (modeljaar 14 en ouder) en Speed Triple/R een extra interessant aanbod klaarliggen.

En wanneer je dan toch op de stand bent, schrijf je dan in voor onze unieke Salon aktie en wie weet rij jij deze zomer een maand lang op een nieuwe Tiger 800!

Graag tot ziens op onze stand!

10.00 - 18.00

Nocturnes tot 22.00 op 16, 19 en 23 januari

Dealerzoeker

No Results Available