Triumph Live Netherlands - 28 september - Leusden (NL)

1/01/0001 - 1/01/0001

Op zondag 28 september organiseren wij hèt nationale Triumph evenement in Nederland, Triumph Live Netherlands! Iedereen is dan welkom tussen 12:00 en 18:00 op het terrein van de IJsbreker in Leusden (vlakbij Amersfoort). Het programma ziet er veelbelovend uit, dus leg die datum vast!

Nu al op het programma:

ACE CAFÉ - LONDON komt op bezoek met bijzondere gast!

Onderweg naar de Intermot komen onze vrienden van het Ace café London op bezoek. Niemand minder dan Mark Wilsmore himself zal aanwezig zijn èn hij neemt nog een bijzondere gast mee... Op hun stand is de unieke merchandising verkrijgbaar en kun je je verdiepen in de bijzondere geschiedenis van dit iconische café!

Workshops van Triumph dealers
Op deze zondag brengen de Triumph dealers de handleiding van uw Triumph tot leven met diverse workshops. Zo zijn er workshops voor het customizen van een Triumph of het ombouwen naar een zijspan. Ook op technisch gebied kun je met al je vragen terecht en voor de sportieve rijders onder ons is er . Daarnaast en kun je genieten van een greep uit de historie van Triumph met de Meriden Triumph Expositie. Voor wie wat wil doen hebben we de Scrambler Gymkhana, hiermee kun je jouw rijvaardigheden meten aan de andere bezoekers!

Big Twin Triumph Custom verkiezing  
Ben jij de trotse eigenaar van een gecustomizede Triumph? Kom dan op tijd* op jouw trots naar het evenement en doe mee aan de Big Twin Custom Verkiezing. De eerste selectie zal bij binnenkomst gebeuren, waar de vakjury van Big Twin de kanshebbers zal selecteren. Deze ontvangen dan een nummer en worden dan op VIP parking geplaatst. Bezoekers kunnen vervolgens stemmen met hun stembiljet die op de achterzijde van het entree ticket staat. Voor de publiekslieveling is er natuurlijk een mooie prijs en daarnaast selecteert de vakjury een winnaar die een exclusief artikel zal krijgen in hèt custom blad van de Benelux, Big Twin. 

*Zorg dat wanneer je mee wilt doen dat je op tijd naar het evenement komt, zo maak je natuurlijk meer kans op stemmen en dus om te winnen. 

Live Music & Food
Een goede band mag natuurlijk niet ontbreken en daarom hebben wij er twee! Rock & Roll en Blues maar ook in de vorm van een doedelzakspeler! Uiteraard geheel in stijl.

Distinguished Riders welcome
Op 28 september worden er in Amsterdam, Nijmegen, Wageningen en Den Bosch, Antwerpen, Brussel, Wevelgem, Luik en Chièvres ritten verreden door uiterst stijlvol geklede heren en dames. Met deze zogeheten Distinguished Gentleman's Rides vragen zij aandacht voor prostaat kanker.

Triumph steunt dit goede initiatief wereldwijd en dus ook op Triumph Live Netherlands. Daarom heten we alle deelnemers van harte welkom op Triumph Live en brengen wij het doel van de DGR op het evenement onder de aandacht.

Toegang
Toegang tot het evenement is gratis. 

Doors open: 12:00 - 18:00

Hou voor meer informatie onze website in de gaten, of schrijf je in voor de Triumph nieuwsbrief.  

Dealerzoeker

No Results Available