Triumph Live Netherlands 2015

20/09/2015 - 20/09/2015

Op zondag 20 september organiseren wij hèt nationale Triumph evenement in Nederland, Triumph Live Netherlands! Iedereen is dan welkom tussen 12:00 en 18:00 op het terrein van de IJsbreker in Leusden. Het programma ziet al  er veelbelovend uit, dus leg die datum vast!

Nu al op het programma:

Gezamenlijke rit naar locatie 
Het is natuurlijk het leukste om gezamenlijk naar het evenement te rijden op de motor. Daarom organiseren diverse deelnemende dealers een rit richting Triumph Live Netherlands. Vraag hiernaar bij jouw Triumph dealer. 

Hotel arrangement + BBQ
Voor wie van ver moet komen of de avond ervoor al wil genieten van veel gezelligheid bieden wij een hotel arrangement met BBQ. U slaapt dan voor slechts € 40 per persoon in een tweepersoonskamer van het nabijgelegen Van der Valk Hotel en kunt optioneel voor € 12,50 p.p. genieten van een geweldig gezellige BBQ bij eetcafe de Dikke in Leusden. Het eetcafé is 15 minuten lopen vanaf het hotel, dus u kunt uw motor lekker in de garage van het hotel laten staan.  Het reserveren van het hotel doet u via leusden@valk.nl of 033 - 4345345, vergeet niet de volgende kortingscode te vermelden: Triumph Event Leusden. Voor het reserveren van de BBQ kunt u een mail sturen naar info@dedikke.nl, geef hierbij aan dat u voor de Triumph BBQ komt en vermeld het aantal personen. 

Live Music & Food
Dit jaar halen we de muziek naar buiten! Op een mooi podium zullen diverse bands hun kunsten vertonen en kunt u genieten van een geweldige sfeer. Uiteraard mist ook de doedelzakspeler niet dit jaar. Naast de muziek hebben we ook de bar naar buiten gehaald en zijn er diverse stands voor een hapje en een drankje. 

TOCN - Rise of the legends Expo!
De Triumph Owners Club organiseert dit jaar een line-up van een aantal bijzondere exemplaren uit de Triumph geschiedenis. Motoren met een verhaal die meer dan de moeite waard zijn om te bekijken. 

Distinguished Gentleman's Lounge - Powered by Triumph Twin Community
Ook dit jaar ondersteunt Triumph het doel van de Distinguished Gentleman's ride en daarom vragen wij, samen met de Triumph Twin Community, aandacht op Triumph Live voor dit meer dan goede doel. De Distinguished Gentleman's rides zullen die week daarop, 27 september, in diverse steden gereden worden. Proef alvast de sfeer, maak kennis met de stijl en ontmoet de gentleman van de Triumph Twin community in de DGR lounge. 

Biker market
Diverse dealers zullen hun expertise delen en laten hun mooiste customs, zijspannen en meer zien. Ook kunt u bij hen diverse merchandising, T-shirts, jassen, tassen, broeken, accessoires en meer tegen leuke prijzen op de kop tikken.  

Big Twin Triumph Custom verkiezing  
Ben jij de trotse eigenaar van een gecustomizede Triumph? Kom dan op tijd* op jouw trots naar het evenement en doe mee aan de Big Twin Custom Verkiezing. De eerste selectie zal bij binnenkomst gebeuren, waar de vakjury van Big Twin de kanshebbers zal selecteren. Deze ontvangen dan een nummer en worden dan op VIP parking geplaatst. Bezoekers kunnen vervolgens stemmen met hun stembiljet die op de achterzijde van het Triumph LIve ticket staat. Voor de publiekslieveling is er natuurlijk een mooie prijs en daarnaast selecteert de vakjury een winnaar die een exclusief artikel zal krijgen in hèt custom blad van Nederland, de Big Twin. 

*Zorg dat wanneer je mee wilt doen dat je op tijd naar het evenement komt, zo maak je natuurlijk meer kans op stemmen en dus om te winnen. 


Moto73 fotoshoot 
Altijd al een keer met jouw Triumph op de cover willen staan van de Motor73, dat is nu mogelijk! Ga naar de Moto73 stand en laat jezelf met jouw trots vastleggen op de gevoelige plaat.

Tickets & Free T-shirt
Net als vorig jaar zullen wij voor iedereen die vooraf bij de Triumph dealer een Triumph Live ticket/stembiljet heeft afgehaald bij een van de deelnemende Triumph dealers een T-shirt klaarliggen bij het info center. Hou voor de beschikbaarheid deze site in de gaten of kijk op onze Facebook pagina!  

Hou voor meer informatie onze website in de gaten, ga naar jouw Triumph dealer of schrijf je in voor de Triumph nieuwsbrief.  

Graag tot dan!
Dealerzoeker

No Results Available