EDELWEISS BIKE TRAVEL

  Het avontuur van uw leven beleven en ontdekken waartoe u en uw Tiger XC samen in staat zijn. Die kans wordt u nu geboden door Triumph en de vooraanstaande reisorganisator Edelweiss Bike Travel.

  Samen met 's werelds meest toonaangevende reisbureau voor georganiseerde motorreizen, kunnen wij u de moeite van het plannen van uw eigen rondreis besparen. En met de kennis en ervaring van de gespecialiseerde tourgidsen van Edelweiss, bent u verzekerd van een onvergetelijke ervaring en krijgt u een groot aanbod van adventure tours door Europa en Azië.

  Of u nu pas uw motorrijbewijs heeft of een doorgewinterde expeditierijder bent, dit is de uitgelezen mogelijkheid om uw rijvaardigheid tot grotere hoogten te brengen en nieuwe avonturen te beleven die u uw kleinkinderen zult vertellen.

  ICELAND - ICE AND FIRE

  Ervaar de natuur in al zijn schoonheid en meest pure vorm, onaangestast door de mens, tijdens dit avontuur door de “Highlands” van Ijsland op een Triumph.

  KOM MEER TE WETEN

  Highlander Adventure Tour

  Onderga de ruige schoonheid van de Schotse Hooglanden op uw 11-daagse tour, waarin u beroemde plaatsen bezoekt als Loch Lomond en het Isle of Skye.

  Proef de verse Hooglandproducten en sluit elke gedenkwaardige dag af met een nipje van de beroemde Schotse whiskey.

  KOM MEER TE WETEN

  MYANMAR - ADVENTURE TOUR

  Er zijn maar weinig motorrijders die Myanmar op een motor hebben doorkruist. Voeg je bij deze korte lijst van gelukkige motorrijders en geniet van de spectaculaire bergen, prachtige meren en geweldige cultuur.

  KOM MEER TE WETEN

  Celtic Adventure Tour

  Grijp het stuur van uw Triumph en bezoek een aantal van de meest legendarische bestemmingen in het VK, waaronder Stonehenge en het fantastische Isle of Man, op deze onvergetelijke 11-daagse tour.

  KOM MEER TE WETEN

  Zuidoost-Azië Tour

  Beleef 17 spectaculaire rijdagen op uw tour door de parels van Zuidoost-Azië.

  U start vanuit Bangkok en rijdt door jungles en langs de tempels van Angkor. Uw tour eindigt in Chiang Mai, na een opwindende reis door Cambodja en Laos.

  KOM MEER TE WETEN

  Laos and Vietnam

  Deze reis door Thailand, Laos en Viëtnam is special samengesteld voor de echte avonturiers!

  KOM MEER TE WETEN