Terugroepactie zoeken

Enter your VIN number below to see if there are any safety recalls for your bike.


Locating the Vehicle Identification Number (VIN) on the steering headLocating the Vehicle Identification Number (VIN) on the steering head

Uw VIN (voertuigidentificatienummer) staat in uw motorservicehandleiding of op uw motorfiets op het chassisplaatje bij het balhoofd, zoals in de bovenstaande diagrammen is afgebeeld.

Wat is een terugroepactie?

Een terugroepactie is een reparatie of vervanging van een onderdeel van uw motorfiets die samenhangt met de veiligheid. In geval van een terugroepactie zal contact met u worden opgenomen via een brief, indien uw adres in onze administratie is geregistreerd bij de motor. U wordt dan gevraagd uw motorfiets naar uw plaatselijke of favoriete dealer te brengen waar de werkzaamheden kosteloos worden uitgevoerd.

Deze zoekfunctie heeft betrekking op terugroepacties van 1 januari 2001 tot op heden.


Wat is een VIN?

Iedere motorfiets heeft een uniek VoertuigIdentificatieNummer (VIN) van 17 alfanumerieke tekens.

Wat moet ik doen als er nog een terugroepactie openstaat voor mijn motorfiets?

Wij verzoeken u om ervoor te zorgen dat uw motorfiets zo snel mogelijk wordt aangepast en uw veiligheid zo goed mogelijk wordt gegarandeerd. Neem contact op met uw plaatselijke of favoriete dealer en maak zo spoedig mogelijk een afspraak voor het uitvoeren van de werkzaamheden die betrekking hebben op de terugroepactie. Gebruik onze dealerzoekfunctie om uw dealer te vinden.

Dealerzoeker

No Results Available